Nieuwsbrief nodig?

Er zijn talloze mails die dagelijks de in- en outbox zien. Het is daarom belangrijk onderscheidend te blijven. Daar help ik u graag mee.

Waarom een nieuwsbrief?

Er zijn talloze mails die dagelijks de in- en outbox zien. Uw klant heeft waarschijnlijk dan ook al een bomvolle mailbox. Daarom is het belangrijk dat uw nieuwsbrief opvalt, maar niet irritant wordt. Ik zet ‘m dan ook vol met onderscheidende, relevante en leuke content, die past bij uw bedrijf.

U kunt bijvoorbeeld kortingscodes, recente blogposts en toekomstige activiteiten delen. 

Nieuwsbrieven worden meestal 1 keer per week of per maand verstuurd. Dat komt, omdat consistentie belangrijk is: zo blijft uw bedrijf in the picture. 

€40,-

PER UUR - EX. 21% BTW

Template lay-out

€20,-

EENMALIG - EX. 21% BTW

Neem er een template bij

Omdat er al zoveel nieuwsbrieven zijn, is het belangrijk die van uw bedrijf op te laten vallen. Daarom is consistentie en herkenbaarheid belangrijk. Dit bereikt u door een unieke lay-out te gebruiken voor al uw nieuwsbrieven. Geen zorgen, daar kan ik u bij helpen.

  • Het laten maken van een gepersonaliseerde template is optioneel.
  • Het laten maken van een gepersonaliseerde template kost eenmalig €20,-. Daarna wordt uw unieke template gratis ingezet bij alle verdere bestellingen van een nieuwsbrief van TWISST Content. 
  • De template is alleen verkrijgbaar bij aankoop van een nieuwsbrief en wordt niet los verkocht.
  • De template wordt u niet toegestuurd om zelf in te vullen. De bedoeling is dat, als u vaker nieuwsbrieven bij TWISST Content besteld, u een vaste lay-out hebt die ik keer op keer kan gebruiken voor de vaste rubrieken.

Deze bedrijven gingen u voor