Het gezicht achter TWISST

Missie en visie

Je wil geen gedoe, wel klanten

Jij weet waar je voor staat. Jij weet wat je te bieden hebt. Maar je weet ook dat je met goede service alleen niet meer zover komt.

Alles draait om de klant. De klant begrijpen, de juiste producten en diensten aanbieden en waarde toevoegen. 

Maar die waarde, hoe geef je die nu? Daar kom ik de hoek omkijken.

Door niet alleen aandacht te hebben voor jouw bedrijf en jouw verhaal, maar ook de behoeften van je klant, weet ik een aanpak te maken die effectief is voor wat voor doel jij dan ook wil bereiken. Wil je meer naamsbekendheid, meer clicks of meer verkopen? Dan begint het allemaal met communicatie: tekst en beeld.

Ik ben er voor de kleine bedrijven die groter zijn ook wel zien zitten.

Voor de start-up die het groots wil aanpakken. 

Voor de ondernemer die ondersteuning nodig heeft. Hoe je het ook draait of keert: ik haal alles eruit wat erin zit en doe er dan nog een schepje bovenop. Want lekker leesbare teksten schrijven en creatieve content maken, dat is waar ik goed in ben. 

Je krijgt het totaalpakket. De aandacht, eindeloze feedbackrondes en flexibiliteit zoals bij geen andere tekstschrijver. Dit omdat ik jou als ondernemer niet alleen een warm hart toedraag, maar begrijp, als medeondernemer. Dus waar wacht je nog op? Je hoeft nu niet meer te zoeken naar een goede tekstschrijver en contentcreator. Die heb je net gevonden. 

Ontwerp_zonder_titel__2_-removebg-preview

Op en top Zeeuws, blond, maar geen blondje, koffieleut en enthousiaste ondernemer. Dat ben ik, Wahine!

In 2020 startte ik TWISST Content. Een onderneming waar ik apetrots op ben. Want binnen een jaar heb ik mogen schrijven voor meer dan 10 prachtige, Zeeuwse merken, die mijn bedrijf de boost hebben gegeven die ik nodig had om door te gaan.

Als ik niet zit te typen, vind je me met mijn camera op stap of met mijn neus verstopt in een boek. Het liefst met een bakje koffie en zelfgebakken koekjes ernaast. Ik ben gek op nutteloze feitjes, picknicken én barbecueën, zwemmen aan de Zeeuwse kust en de vogeltjes die boven mijn balkon nestelen. 

Wahine Wisse

Het gezicht achter TWISST