Het gezicht achter TWISST

waarom twissT?

Missie en visie

Het verhaal achter je bedrijf is van gigantische waarde. Het vertelt de klant waarom ze jou moeten kiezen en waar je voor staat. Het is dus belangrijk om dat verhaal goed te vertellen. Daar kom ik de hoek omkijken, want er is nog heel veel te winnen. Mijn missie is ondernemers ondersteunen bij het werven en aanspreken van nieuwe klanten, door lekker leesbare teksten,  schitterende socials en creatieve content. Ik geloof in de kracht van een goed verhaal. Daarom schrijf ik met enthousiasme, nieuwsgierigheid, en de juiste kennis en tools. Zo hoef je niet meer te zoeken naar een goede tekstschrijver of content creator. Die heb je net gevonden. 

Ontwerp_zonder_titel__2_-removebg-preview

Hoi! Ik ben Wahine. Als ik niet zit te typen, vind je me buiten met een camera in mijn handen of in volste concentratie met mijn neus in een boek. Tja, wat kan ik zeggen? Copy en content is niet zomaar een hobby, maar mijn werk, passie en tegelijkertijd leukste uitdaging.

Want elke klant is anders. Dat vraagt om aandacht, kennis en expertise van mijn kant. Die geef ik je graag. Laten we het beste uit je bedrijf vertalen naar de klant. 

Wahine Wisse

Het gezicht achter TWISST